4 kampe i træk ubesejret

14. november 2022
277082486_955276601851982_3843275070255777463_n(2)

Holstebro Boldklub fik søndag 1 point, da det blev til et 1-1 resultat mod VSK Aarhus.

Årets sidste hjemmekamp blev spillet i fint vejr og fint med tilskuere på stadion.

En underholdende første halvleg der bød på et brændt straffespark fra HBs Rasmus Strangholt og to gange hvor VSK ramte træværket.

Halvlegen blev rundet af med et mål af Anders Santos, der virkelig har fået gang i målscoringen på det seneste. Målet kom efter flot forarbejde af Mathias Lisby og Magnus Clemmensen.

Anden halvleg blev en mere rodet affære som desværre bød på en scoring fra VSK efter et hjørnespark.

Til sidst i kampen var der både gode redninger af HBs målmand, Magnus Refsgaard og chancer foran VSK målet - ingen mål og derfor 1 point til begge hold.

Kampens HB spiller blev tilbagekommende Mikkel Rønn.

Årets sidste kamp er lørdag d.19/11 ude mod FA2000.

Kampfakta:
44. min 1-0 Anders Santos
59. min 1-1 VSK