Sponsorkoncept

Holstebro Boldklub har sammensat forskellige sponsorpakker, der alle er bygger på fire elementer.
Elementerne tillægges forskellige vægt alt efter hvilken, der udgør de primære drivere for at indfri målsætningen med sponsorat i Holstebro Boldklub. Pakkerne er ment som udgangs punkt for en endelig aftale, som vi ved er forskelligt fra firma til firma.

De fire elementer i vores sponsorpakker er.:
Esponering.: På vores hjemmeside, facebook, instagram, bandereklame, sponsortavler etc.
Målgruppe for eksponering: Mere end 4000 ser Holstebro Boldklubs hjemmekampe, over 2000 følgere på HBs sociale medier.

Hospitality.: Adgang til møde med virksomheder og samarbejdspartner i Holstebro Boldklub
Kampoptakt og særligt eksklusivt interview med Cheftræneren og øvrige informationer om aktiviteter i Holstebro Boldklub. Adgang til lækker buffet i Holstebro Boldklubs louge ved alle hjemmekampene.

Netværk.:Udvid dit netværk sammen med vores sponsorer i Holstebro Boldklubs louge, når vi inviterer dig ind i et professionelt fællesskab, hvor forretningsskabelse og sparring er en væsentlig del af det strukturerede setup i forbindelse med vores initiativer.

Events.: Vi afholder mange forskellige VIP evnets for vore sponsorer og samarbejdspartner.

Holstebro BoldklubMozartsvej 77500 HolstebroTelefon 21 63 16 09hb@holstebroboldklub.dk © 2018 Facebook Twitter Linkedin Webdesign & CMS by MCB Denmark