Holstebro Boldklub - Trup Elite

Central Midtbane - Årgang 92
Andreas Berthelsen
Central Midtbane - Årgang 92
Trøje nr: 8 Hvor mange år i HB: 4 Favorit klub: Danmark: Esbjerg Udland: Juventus Ambition: At få Holstebros bedste mandskab tilbage i divisionerne og gerne med lokale spillere, samt spillere fra klubbens ungdom.
Måbjerg & Vejgaard Boldklub
Jensen Solfilm
Rasmus Aagaard
Midtbane - Årgang 95
Rasmus Aagaard
Midtbane - Årgang 95
Trøje nr: 10 Hvor mange år i HB: 7/8 år. Favorit klub: Danmark: AGF Udland: Liverpool Ambition: 2. Division snarest muligt.
Ebelttoft
Krøyer Pedersen
Jakob Ross Clausen
Kant - Årgang 98
Jakob Ross Clausen
Kant - Årgang 98
Trøje nr: 20 Hvor mange år i HB: 4 år Favorit klub: Danmark: FC Midtjylland Udland: Manchester U. & Real Madrid Ambition:Jeg vil gerne rykke op i 2. division med HB og scorer en masse mål for klubben. Udvikle mig som fodboldspiller. Drømmen lever stadig om at kunne spille i udlandske ligaer på et højt niveau.
Lemvig & FC Midtjylland
Andreas Kjærulff Kock
Angriber - Årgang 97
Andreas Kjærulff Kock
Angriber - Årgang 97
Trøje nr: 9 Hvor mange år i HB: Ny startet Favorit klub: Danmark: Brøndby IF Udland: FC Barcelona Ambition: Oprykning til sommer, etablere sig i 2. division.
Skive IK
Spar Nord
Andreas Aagaard Kiilerich
Midter forsvar - Årgang 94
Andreas Aagaard Kiilerich
Midter forsvar - Årgang 94
Trøje nr: 12 Hvor mange år i HB: 1 år Favorit klub: Danmark: Silkeborg IF Udland: Manchester United Ambition: Etableret divisions hold.
FC Midtjylland, AC Horsens, Skive IF & Ringkøbing IF
Madsen Byg
Mikkel Rønn Nielsen
Højre back - Årgang 96
Mikkel Rønn Nielsen
Højre back - Årgang 96
Trøje nr: 15 Hvor mange år i HB: 1 år Favorit klub: Danmark: Holstebro Boldklub Udland.: Liverpool Ambition: At Holstebro igen skal have et divisions hold.
Harboøre, Lemvig GF, FC Midtjylland & Thisted FC
Sebastian Lau Nielsen
Angriber - Årgang 96
Sebastian Lau Nielsen
Angriber - Årgang 96
Trøje nr: 11 Hvor mange år i HB: 1 år Favorit klub: Danmark: Lyngby Udland: Manchester United Ambition: 2. division, så må jeg svare igen når vi rykker op.
Stenløse, Skive, Lyngby & Hellerup
FlexFitness
Nikolaj Knudsen
Defensiv midtbane - Årgang 96
Nikolaj Knudsen
Defensiv midtbane - Årgang 96
Trøje nr: 27 Hvor mange år i HB: 15-16 år Favorit klub: Danmark: FC Midtjylland Udland: Real Madrid Ambition: Være en fast del af truppen hver gang. Oprykning med Danmarksserien og Serie 2
Skive IK
Frederik Søvndahl
Kant / Back - Årgang 99
Frederik Søvndahl
Kant / Back - Årgang 99
Trøje nr: 17 Hvor mange år i HB: 5 år Favorit klub: Danmark: FC København Udland: Manchester United Ambition: Oprykning til divisionerne.
Mejrup GU
Gunnars Glas
Loui Gravgaard
Central Midtbane - Årgang 98
Loui Gravgaard
Central Midtbane - Årgang 98
Trøje nr: 21 Hvor mange år i HB: 11 år Favorit klub: Danmark: Holstebro Boldklub Udland: Juventus Ambition: Oprykning til 2. division.
Vildbjerg SF
NF Busser
Martin Andersen
Målmand - Årgang 91
Martin Andersen
Målmand - Årgang 91
Trøje nr: 1 Hvor mange år i HB: ? Favorit klub: Danmark: Holstebro Boldklub Udland: Barcelona Ambition: I 1. division
FC Midtjylland & Ringkøbing IF
Gunnars Glas
Emil Lauersen
Midter forsvar - Årgang 95
Emil Lauersen
Midter forsvar - Årgang 95
Trøje nr: 22 Hvor mange år i HB: 4-5 år Favorit klub: Danmark: Holstebro Boldklub Udland: Manchester United Ambition: Oprykning til 2. division.
Thisted
Vestforsyning
Per Lauge
Per Lauge
Midtbane - Årgang 99
Trøje nr: 24 Hvor mange år i HB: 7 år Favorit klub: Danmark: FC Midtjylland Udland: Arsenal Ambition med HB: Oprykning til 2 division og etablere sig.
Vinderup IK
Thrane Teknik
Stefan Bachmann Nielsen
Midtbane - Årgang 94
Stefan Bachmann Nielsen
Midtbane - Årgang 94
Trøje nr: 6 Hvor mange år i HB: Nystartet Favorit klub Danmark FC Midtjylland Udland: Manchester United Ambition: OPrykning til 2 division og etablere sig
Silkeborg If, Rinkøbing IF, Herning Fremad
Simon Bredvig
Simon Bredvig
Midtbane - Årgang 99
Trøje nr: 18 Hvor mange år i HB: 2 år Favorit klub Danmark FC Midtjylland Udland: Manchester United Ambition: Oprykning til 2 division og etablere sig
Emil Dybaa Zetterquist
Angriber - Årgang 94
Emil Dybaa Zetterquist
Angriber - Årgang 94
Trøje nr: 19 Hvor mange år i HB: Nystartet Favorit klub Danmark: Brønby IF Udland: Liverpool FC Ambition: Oprykning
Balling, Skive IK, Egersunds IK
Lasse Sørensen
Trøje nr: 4 Hvor mange år i HB: andet år Favorit klub: Danmark: Udland: Ambition: Oprykning til sommer, etablere sig i 2. division.
Kim Kristensen
Chef Træner
Kim Kristensen
Chef Træner