HB Elite

Styrkelse af elitefodbold i Holstebro Boldklub

Holstebro Boldklub har igennem de seneste år været inde i en særdeles positiv udvikling omkring talentudvikling, hvor klubben har overdraget sin DBU T-licens til Fodboldsamarbejdet Holstebro (FS Holstebro). For at sikre at denne udvikling fortsætter, er det nødvendigt at styrke fremtidens set-up omkring førsteholdet som pt. ligger i toppen af Danmarksserien.

Det er således ambitionen at have et etableret divisionshold indenfor en tre-årig periode, hvilket er en yderst realistisk målsætning, eftersom der er blevet skabt kontinuitet omkring holdet, med stor brug af lokale talenter og ledere. Ud over gode sportslige resultater, har der igennem hele efteråret 2017 været et stigende antal tilskuere til hjemmekampene, hvilket vidner om stor opbakning i lokalområdet.  

Det er vigtigt for talentarbejdet i FS Holstebro at Holstebro Boldklub kan aftage spillere fra talentafdelingen og fastholde lokale topspillere/ledere i lokalområdet. Dette kan også få afgørende betydning, i forhold til at opnå en DBU B-licens, som medfører ret til et divisionshold i ungdomsrækkerne U17 og U19. En DBU B-licens vil således bringe Holstebro/Nordvestjylland tilbage på fodboldkortet og skabe en solid platform for fremtidig udvikling
HB_mod_Hedensted__I7Q7132