Flot præstation på JYSK Park

6. november 2022
GOK_1502

Søndag eftermiddag tog Holstebro Boldklubs divisionshold en tur til Silkeborg.

En flot præstation af hele holdet mod et af rækkens tophold endte med et uafgjort resultat.

En meget lige første halvleg endte 0-0, fordi Holstebro fejlagtigt fik et mål annulleret for offside - super ærgerligt.

Efter 65 minutters spil kunne Tobias Damtoft aflevere til Anders Santos, som efter en dribling sparkede bolden hårdt og fladt i langt hjørne.

HB var herefter i god kontrol og havde også muligheder for at lukke kampen. Desværre blev de sidste minutter af kampen et pres mod Refsgaard og HB forsvaret, der i denne kamp havde Mikkel Rønn tilbage. Presset blev efter 88 minutter til en udligning til Young Boys, og dermed sluttede kampen 1-1. Et fortjent og flot point til HB, som nu i de to seneste kampe har spillet lige op med tophold i puljen.

Søndag d.13/11 kl.13.00 venter VSK Aarhus på hjemmebane og vi håber at se mange supportere på lægterne.

Kampfakta:
1-1
65 min. 0-1 Anders Santos Iversen
88 min. 1-1 Young Boys spiller