3 point i blæsten mod Fuglebakken

11. april 2022
GOK_9824

På trods af en voldsom modvind i første halvleg som Fuglebakken udnyttede til at presse højt og skabe lidt uro, så føltes sejren reelt aldrig at være i fare.

Jeppe Mehl gjorde det til 1-0 efter et hjørnespark og det skabte en fornemmelse af at den lidt urolige start på kampen ville give os mere overskud. Fuglebakken kom flot tilbage få minutter efter, men fornemmelsen af et HB hold med overhånden var der stadig. Da kampens spiller, Anders Nicolaisen, fik scoret til 2-1 kort før pause var fornemmelsen endnu bedre.

2. halvleg havde Fuglebakken stort set ingen chancer og HB burde være kommet foran før i kampen. Steffen Svenningsen gav os dog forløsningen efter 73 minutters spil med et elegant chip over målmanden afgjorde han reelt kampen.

Der var flere gode muligheder til HB efterfølgende men det blev ved de 3-1 og dermed holder vi trit med Odder på 38 point, der dog ligger nr. 1 på grund af bedre målscore. Vi kan selv afgøre vores skæbne og har stadig 10 kampe/finaler tilbage.

Næste kamp er ude mod ASA mandag d.18 april kl.13.00.

Næste hjemmekamp er topkampen mod Vejgaard B.

1-0 : Jeppe Mehl 17 min
1-1 : Lasse Skov 19 min
2-1 : Anders Nicolaisen 45 min
3-1 : Steffen Svenningsen 73 min