19. oktober 2020
5ea975aa_0624_47ab_800c_1ddc13e5d68a_40_90_0_0_480

Søndag eftermiddag have vi besøg af Jammerbugt FC, rækkens suveræne tophold.
Der var mange der med spænding så frem til denne kamp, og om HB mandsskabet kunne stå i mod det formodede pres.
Presset var der også, særligt de første 15 minutter sad gæsterne på spillet. Men efter straffesparket, som Jeppe Mehl fremtvang og som Frederik Søvndahl ekseverede på flot manér, var kampen mere lige.
De sidste 20 minutter var presset tungt mod kampens spiller, Andreas Raahauge, men umiddelbart blev det afværget.
I det 89. minut skete det der ikke måtte ske, at Jammarbugt scorede et mål efter klumpspil i HB feltet.
I 3 minutters overtid skete der så det der virkelig gerne måtte ske, at Killerich fik scoret efter hjørnespark og jublen var forløsende.

Et point der rykker mere mentalt end i stillingen. Skønt.

Skønt er det også at vores JS hold i weekenden sikrede sig kvalifikation til forårets oprykningsspil, med en 3-0 sejr over Hobro.

Næste 2. div kamp er lørdag ude mod Middelfart. Og næste hjemmekamp er Søndag d.8 November mod Næsby.