3. oktober 2022

Søndag mødte HB rækkens absolute bundhold, Dalum IF.

En kamp, hvor man ikke håbede at spillerne ikke ville tro at kampen var vundet på forhånd.

Efter en lidt hektisk start der krævede et par gode aktioner fra defensiven kunne Andreas Kiilerich med en flot aktion, hvor han sætter to mand og skyder bolden i langt hjørne, få lidt ro på kampen.

Pausestillingen var 1-0 og på trods af at spillet ikke var ligeså godt som tidligere kampe, var defensiven solid og gav ikke chancer til Dalum for at komme tilbage i kampen.

Anden halvleg blev spillemæssigt bedre, godt hjulpet på vej af et debutmål fra Martin Lauritsen. Martin fik også startdebut i denne kamp og er efter sin kæbeoperation ved at være tilbage i topform. Han fik 73 minutter på banen.

Kampens spiller, Andreas Kiilerich, lukkede reelt kampen med 15 minutter igen, da han efter en standardsituation fik headet bolden i mål.

Dalum brændte et straffe med 4 minutter tilbage af kampen, så målmand Refsgaard kunne også juble over sæsonens første 'Rent bur'.

Tak til kampsponsor, Airheat A/S, som sammen med 6 FSH spillere tog del i landsindsamlingen for Røde Kors. Der blev samlet 1823,50 kroner ind i kontant og endnu mere på mobilepay. Flot.

Næste hjemmekamp er lørdag d.15 oktober hvor FA 2000 kommer på besøg.