😷 SENESTE NYT OM CORONA 😷

5. januar 2022

Vi har modtaget meddelelse fra Holstebro Kommune som vi har tilpasset Holstebro Boldklub:
Kort f√łr jul lukkede idr√¶tsfaciliteterne i Holstebro Kommune ned som f√łlge af en anbefaling fra Kulturministeriet, der gik p√• at undg√• indend√łrs idr√¶t for at afb√łde spredningen af Corona i det danske samfund. Anbefalingen gik fra s√łndag d. 19.12 2021 til 5.1.2022, n√•r skolerne kunne √•bne igen. I dag √•bner skolerne p√• trods af h√łje smittetal i samfundet. Vi har ikke modtaget underretning om, at anbefalingen om at undg√• indend√łrs idr√¶t bliver forl√¶nget, s√• derfor √•bner alle kommunale idr√¶tsanl√¶g igen.

Det er ekstremt sv√¶rt at navigere i et samfund, der er under konstant forandring p√• grund af Corona. Det betyder, at vi kan blive n√łdt til at √¶ndre kurs s√•fremt vi f√•r nye retningslinjer eller anbefalinger. Der kan ogs√• stadig opst√• lokale forhold, der g√łr, at man kan v√¶re n√łdt til at iv√¶rks√¶tte nye forholdsregler fra den ene dag til den anden.

N√•r vi √•bner op i dag vil det v√¶re med de restriktioner, der blev vedtaget i forbindelse med pressem√łdet d.17.12 (taget fra Kulturministeriets hjemmeside, hvor I kan l√¶se meget mere om Corona og Idr√¶tslivet https://kum.dk/aktuelt/covid-19/kulturlivet-under-covid-19):

MUNDBIND
Bes√łgende tilskuere, brugere, publikummer, elever og lignende p√• 12 √•r og derover samt medarbejdere og andre personer tilknyttet det p√•g√¶ldende lokale skal have tild√¶kket mund og n√¶se ved brug af mundbind eller visir, n√•r de befinder sig i lokaler hvor der ud√łves idr√¶ts- og foreningsaktiviteter, herunder sv√łmmehaller, idr√¶tshaller, tr√¶ningscentre og foreningslokaler.

Yderligere tryghedsskabende og smittehæmmende foranstaltninger (på Holstebro Kommunes anbefaling);
- I Holstebro Boldklub m√• for√¶ldre ikke vente i hallen mens b√łrnene dyrker idr√¶t
- alle m√łder omkl√¶dt til aktiviteten og g√•r i bad hjemme
- sociale aktiviteter i forbindelse med aktiviteten aflyses eller holdes på et absolut minimum

Pas på hinanden!