Revanchen blev helt perfekt. 3-0 sejr over RIF

8. oktober 2021
IMG_0291

Det var en af de bedre aftener på Holstebro Idrætspark. 515 tilskuere, gode vejrforhold og et hjemmehold der bare var klar fra start.

Allerede efter 1 minut scorede Lasse Lilbæk og da Santos scorede efter 20 minutter og RIF oveni fik to spillere skadet indenfor de første 25 minutter, var HB i fuld kontrol.

I 2. halvleg var billedet det samme, og med et rødt kort til RIF og endnu en scoring af Lilbæk, blev kampen fortjent vundet 3-0.

Flotte præstationer hele vejen rundt også af indskifterne. Lilbæk blev kåret til kampens spiller, men der var mange der kunne have fået den - også manden på billedet, Strangholt. Nu kan vi nyde 1. pladsen, men dog tænke på at de næste 3 kampe er mod top 5 modstandere, så vi skal holde fokus, være skarpe og vise at vi er topholdet, de andre drømmer om at slå.

Vejgaard ude på lørdag inden vi søndag d.24 oktober tager i mode Kjellerup til efterårets sidste hjemmekamp.