16. december 2020
131257664_764240717523322_7955973444498861492_n

Vi døde med støvlerne på i 1/8 finalen tirsdag aften.
Med et defensivt udgangspunkt blev der kriget og kæmpet på flotteste vis mod superligaholdet, som stillede med et særdeles stærkt hold.
Kort før pausefløjt fik gæsternes Mathias Nielsen et langskud afrettet, så den gik i mål.
Efter 55 minutter bringer Kamara Randers foran 2-0. HB spillerne falder dog ikke sammen og kæmper videre og får sig også spillet frem til gode chancer, som dog ikke bliver udnyttet. Randers har også chancer men forsvaret og Raahauge i målet stod flot imod.
Randers scorede til 3-0 efter et af deres bedste angreb, hvor Tobias Klysner sparkede et fladt indlæg i mål. Igen viste HB moral og kæmpede videre og HBs egen Nicklas Lauridsen scorede et drømmemål, da han smadrede et langskud og i hjørnet.

Kampens slutresultat blev 3-1 til Randers og dermed kan vi sige tak for 2020 og gå på juleferie.