Status på opstarten.

28. februar 2019
HB_mod_Hedensted__I7Q7090(1)

Truppen har nu været i gang på banen siden midt januar, hvor der arbejdes hårdt på at blive klar til sæsonstart. Der er blevet løbet mange meter, taget fedtprocent, spillet træningskampe og løbet endnu flere meter.

Der er sket lidt siden truppen spillede sidste turneringskamp i november. Blandt andet har Arne Linnet desværre set sig nødsaget til at tage en pause fra fodbolden. Der er blevet hentet en fuldgod erstatning ind i form af et kendt ansigt i klubben, Kim Jakobsen. Kim J har tidligere trænet HBs andethold dengang de hørte til i Jyllandsserien og efterfølgende trænet ungdomshold i FS Holstebro. Kim J har kigget lidt på optakten indtil nu. Du kan læse hans syn på tingene herunder. 

"En talentfuld DS trup har arbejdet stenhårdt siden uge 4, for at gøre sig klar til en spændende anden halvdel af sæsonen. Det alle arbejder frem i mod, er første kamp søndag den 24/3 i Holstebro Idrætspark, hvor modstanderen er Aarhus Fremad, og som gerne skulle udmønte sig i en sejr.

Som ny mand ved siden af Kim K, kan jeg kun sige, at truppen er godt på vej, og der bliver arbejdet seriøst og målrettet til såvel træning som kamp.
Jeg har fået et godt indtryk af den unge trup, og de vil bare det her, og det er en fornøjelse at være en del af!
Vi har spillet 5 træningskampe, og 25 ud af 27 spillere som er med i A truppen har fået spilletid på DS holdet, Nicolaj Knudsen har fået støvlerne på igen og er på vej tilbage, og desværre tager det lidt længere tid for Loui Gravgaard inden vi ser ham på tilbage på banen igen.
I alle kampe, Thisted 1. div, 1-3, Viborg DS, 2-2, Tjørring JS 6-1, Skive 2.div 1-4 og Vildbjerg JS 3-1, er det blevet ydet en super indsats, og ikke mindst at indstillingen har været i tip, og dejligt at vi har scoret i alle kampe, men dog også indkasseret mål. Der er plads til forbedringer, men vi er godt på vej. Vi har tre kampe endnu inden det går løs, på lørdag mod Ringkøbings 2. div og en kamp i Tyrkiet mod et tysk hold og så sidste kamp i Varde DS, så vi skal nok nå at blive klar til den 24/3.
Alle er fulde af fortrøstning, energi og lyst til at ville det her, så der venter 13 spændende kampe forude."
 

Sædvanens tro har det været en hård opstart i de kolde vintermåneder, men denne gang har drengene haft varmere himmelstrøg at se frem til. Truppen rejser onsdag i uge 10 til Tyrkiet, hvor den står på en masse taktisk træning og et par træningskampe. 

Næste træningskamp er mod 2 divisionsholdet fra Ringkøbing. Denne kamp spilles lørdag den 2 marts i Ringkøbing kl. 14.00, som den første på græs. Andetholdet spiller herefter kl. 16.00 mod Ringkøbings jyllandsseriehold.