Kamp 15. april mod Lystrup

14. april 2018

Efter en afstikker til Mejrups fantastiske kunstbane, efterfulgt af to udekampe, er vi endelig tilbage på vores normale hjemmebane Holstebro Idrætspark.

Vi fik den start, vi kun turde drømme om med en sikker 6-1 sejr over Vatanspor. Efterfølgende er vi så kommet ned på jorden igen, med to nederlag på udebane.

Der er ingen tvivl om, at vi har nogle unge dygtige boldspillere, og hvis vi kan holde sammen på dem, kan det blive rigtig sjovt at gå til fodbold i Holstebro i fremtiden. Vi har dog også set, at investerer vi ikke alt, hvad der er muligt og lidt mere til i hver eneste ”kamp” i kampen, så kan vi få det svært mod alle hold i denne jævnbyrdige række. Jeg er sikker på, at vi allerede til dagens kamp har bygget yderligere på i forhold til dette, så vi kan gå sejrrigt herfra.

Lystrup er et hold, der arbejder utroligt hårdt og står tæt i kæderne, så der vil ikke være meget plads at spille på. Samtidigt går det rigtigt stærkt når de erobrer bolden, så det bliver vigtigt, at vi har tålmodighed i vores spil, samtidig med, at vi hele tiden skal passe på deres hurtige omstillinger. Kan vi holde snor i deres hurtige folk og kan vi finde de rum, der opstår i deres defensiv, så kan vi igen løfte armene efter kampen.

Rigtig god kamp

Kontaktperson