Tvillinger fortsætter i HB

1. august 2017
9cbf1d_e9a8502880534609a448640ee61ab55b_mv2

Det er en glædelig nyhed at tvillingerne Anders og Jonas Thomassen fortsætter i den hvide trøje. Der er blevet lavet en halvårlig forlængelse af samarbejdet, således kan de to energiske midtbanespillere bidrager i efterårssæsonen for Holstebro Boldklub.

”Det har været vigtigt for os at holde på Anders og Jonas. De har de sidste sæsoner været profiler for vores unge mandskab, og bidrager med en hel masse kvalitet i både træning og kamp”, fortæller sportschef Martin Trankjær.

På Holstebro Idrætspark har der altid været stort fokus på de to brødres attraktive spillestil, hvor deres indbyrdes forståelse ofte er med til at skabe hurtigt kombinationsspil.

Sportschefen fortsætter: ”Både Anders og Jonas bidrager med enorm løbekapacitet til vores hold. Anders er den mere defensive orienterede spiller der bryder mange bolde, hvor Jonas er mere offensivt orienteret. Begge spillere har spillet rigtig mange kampe for HB og har været med til at bygge det ”nye” HB op.

Det bliver spændende at se ”twins” i aktion i den forestående sæsonopstart og forventninger om det gode spil fra de bevægelige tvillingers side bliver spændende at følge.