Pokalkamp i Idrætsparken.

8. august 2017

Onsdag d. 9/8 kl. 18.30 byder Holstebro Boldklub velkommen, til 1. Runde af DBU's pokal turnering.

HB kvalificerede sig til 1. runde med en 2-0 sejr i Vildbjerg, kort inden sommerpausen og nu venter så Aarhus Fremad fra 2. Division.

Ikke den bedste lodtrækning hvis man spørger Assistent træner Steen Gravgaard.

'Der var nogle hold, vi hellere ville have trukket op af hatten, når nu det skulle være.

De 2 Superliga nedrykkere fra hhv Viborg og Esbjerg kunne måske have trukket nogle på stadion, omend chancen for avancement, ville have været uendelig lille.

Linde Boldklub fra serie 3 der flot kvalificerede sig til runde 1, ved at slå Mejrup GU var også et af holdende i Bowlen, og her ville chancen for at komme videre, og måske trække en af de helt store, være noget bedre.

Nu blev det så Aarhus Fremad, som må anses for at være ret klare favoritter. Vi har ovenikøbet en turneringskamp igen fredag aften i AaB, så vi må se hvad vi finder frem onsdag aften.

Det er dog sikkert at uanset med hvem og hvordan vi stiller op, så er planen at give den hele armen, og jeg er sikker på at vi har en del spillere i truppen, der rigtigt gerne vil vise sig frem.' Slutter Gravgaard.

Sæsonen er i lige skudt igang, i den forgangne weekend for begge hold og begge har en sejr med i bagagen til onsdagens pokalopgør.

Fremad vandt 1-0 i Ringkøbing og HB'erne vandt 2-1 hjemme over Viby IF.