Top mod bund i Holstebro Idrætspark

18. august 2017

Søndag kl. 16.00 tager Holstebro Boldklubs Danmarksseriehold imod oprykkerne fra Viborg FF.

VFF har fået en svær start med to nederlag i sæsonens to første kampe imod de andre oprykkere i puljen, Hedensted og Viby IF.

Assisterende træner Steen Gravgaard har kigget lidt nærmere på weekendens modstander, og han er ikke overbevist om at de to første resultater i Danmarksserien viser Viborgs reelle niveau.

'Det er altid farligt at dømme et hold så tidligt i sæsonen. De mødte i første runde Hedensted og taber 1-0 til et hold, som vi forventer kommer til at være med hvor det er sjovest. Og senest 5-1 i Viby onsdag aften. Der vil være udfald, når man er rykket en række op, men i Viborg har de en god blanding af rutine og helt unge gutter, og jeg tror på ingen måde de ryster i bukserne derovre', udtaler Gravgaard.

Cheftræner Bo Thomsen er enig i at Viborg ikke må undervurderes, men han tror stadig på endnu en hjemmebanesejr i Holstebro Idrætspark.

'Vi har ikke fundet vores topniveau endnu og af samme årsag, skal vi have stor respekt for de kommende modstandere.  Jeg synes vi er på rette vej, og gutterne leverede en rigtig mandfolkepræstation i Aalborg sidste weekend.  Det skal vi have fundet frem igen som det første, og så tror jeg også at det flotte fodboldspil kommer'.

'Stemningen er rigtig rigtig god i klubben lige for tiden. Alle de hold der er startet op på turneringen, ligger med maksimum point i skrivende stund, og det skal udnyttes på banerne. Der ligger dog en stor opgave i at undgå, det bliver en sovepude, for der er ingen af os, der kommer sovende til så meget som ét enkelt point. Det er et resultat af hårdt arbejde både indenfor og udenfor kridtstregerne', slutter Thomsen.