Tilbage på sporet imod FC Skanderborg

1. september 2017
9cbf1d_5e8b7e1984eb42eca899ef3ea509a4d3_mv2

Efter sidste weekends nederlag i Vejgaard, skal HB’s Danmarksserie-herrer søndag eftermiddag forsøge at komme tilbage på vinderkurs imod FC Skanderborg.

”Jeg synes at vi på trods af nederlaget, kan tage rigtig mange ting med fra kampen i Vejgaard. Spillet på bolden var i perioder mere flydende end det har været længe, og så stod vi rigtig godt på banen i størstedelen af kampen. Der var også udfald og dårlige beslutninger, som vi skal lære af og blive dygtigere af. Jeg hader at tabe og derfor tog det også lidt tid at få analyseret sig igennem kampen. Der er altid plusser og minusser, men set over de 93 minutter, kommer vi ikke ud med underskud, hvis vi ser bort fra resultatet. Alt i alt var det ærgerligt og delvist uheldigt, at vi kom skidt fra Vejgaard uden point, og det forventer jeg 100% at vi revancherer søndag i Idrætsparken”, udtaler Bo Thomsen.

FC Skanderborg er ikke nogen ukendt modstander i Danmarksserien. Statistisk set har HB overtaget, når det kommer til de indbyrdes opgør. Men assistenttræner Steen Gravgaard maner til besindighed i forhold til at tage glæderne på forskud.

”Det er jo en kamp vi skal vinde på hjemmebanen. Skanderborg reddede lige akkurat en sæson mere i Danmarksserien i sidste sæson, og de er ikke ligefrem kommet flyvende fra start i denne. Men vi har før haft problemer i den slags kampe. Hvis vi falder i fælden og forsøger at slå dem på deres præmisser, så får vi det svært. De besidder en masse fysik, de er dygtige i luftspillet, og de har en god portion rutine med i trøjetasken. Jeg er ret overbevist om, at de vil forsøge at kyse os – de vil gå lige til kanten og måske lidt over i duellerne. Og så vil de sætte os under hårdt pres, så snart vi nærmer os deres banehalvdel. Det kræver at vi er oppe på tæerne og tør spille fodbold – det er spil med få berøringer, mange løbende meter og så får vi brug for den kynisme, vi manglede i de afgørende situationer sidste weekend”, slutter Gravgaard.

Kampen fløjtes igang søndag 3. september kl. 13.00 i Holstebro Idrætspark.