Thomsen: Vi glæder til opgøret

8. september 2017
9cbf1d_53f22030196345a38d5aa2313abd4f5a_mv2

Holstebro Boldklubs cheftræner Bo Thomsen sætter ord på søndagens opgør i Aarhus-forstaden Viby, hvor Vatanspor venter.

 

'Det er en af de kampe vi ser frem til. Der har været smæk på, når vi er tørnet sammen med "Vatan", og vi bliver udfordret på mange parametre i de her opgør. Det glæder vi os til. Det giver bare noget ekstra at møde op og vide, at alle skal levere på højeste niveau, med både hoved, hjerte og fødder, hvis vi skal have noget med hjem.

Vatanspor, er som forventet kommet fint fra start. De har ligesom os, kun tabt et enkelt opgør, til nedrykkerne fra Vejgaard.

Det er et hold der gerne vil frem over stepperne med dygtige individualister, der bringer en god portion fysik og kynisme. De formår at bruge det fornuftig, hvilket 17 scorede mål i de første 5 kampe, er et tydeligt bevis på. 

Det skal vi i første omgang forsøge at bremse. Det scoringsgennemsnit vil vi gerne hjælpe lidt den anden vej, men det kræver at vi har fuld fokus på vores organisation, og at spillerne hver især tør påtage sig ansvar, og giver alt i duellerne mod deres offensiv.

Vi beviste i sidste weekend, at vi har flere heste at spille på, når vi kommer frem af banen, med 4 forskellige målscorere, og det bliver også afgørende på søndag. De har en fremragende bagkæde, og det er som et hold, at vi skal løse opgaven, med at få det dirket op. 

Det vil kræve at vi bliver ved med at tro på tingene, og forsøge igen og igen, for vi vil helt sikkert komme til at løbe hovedet mod den defensive mur nogle gange.

Men jeg tror fuld og fast på, at vi også løser den her opgave. Pilen peger den rigtige vej og en del af vores nøglespillere, ser ud til for alvor at have fundet formen og overskuddet til ikke bare at være afgørende, men også dele ud til holdkammeraterne omkring dem.'

Kampen spilles søndag d. 10/9 kl. 13.00 på bøgeskov Idrætsanlæg i Viby.