Gravgaard: Vi skal fastholde niveauet

15. september 2017
9cbf1d_17e63b266ea44f7bb2490e3946452625_mv2

På søndag tager HB imod Randers Freja, der er kommet rigtig skidt fra start og derfor danner bundprop i Danmarksseriens pulje 4.

Holstebro er, modsat weekendens modstander, kommet godt fra start og indtager pt puljens 2. plads, efter en flot 4-2 sejr i Aarhus over oprykningskandidaterne fra Vatanspor. Assisterende træner Steen Gravgaard håber da også på, at de udvalgte spillere kan gengive takterne fra netop kampen i Vatanspor:

”Det var en rigtig mandfolkeindsats, hvor næsten det hele gik op i en højere enhed. En god kombination af at følge et godt taktisk oplæg, krydret med spillernes egen kreativitet og evne til at sætte skub i vores offensiv. Vi får brug for begge dele igen på søndag – for selvom Randers ligner en overkommelig opgave, så er vi afhængige af, at holde fast i det niveau, vi præsterer lige nu. Hvis vi begynder at slække på tøjlerne, så ramler korthuset, om så det er bundholdet fra Randers F. eller topholdet fra Hedensted IF, vi møder. At vi vandt over Vatanspor betyder intet, når fløjten lyder på søndag – der starter vi igen fra nul og skal arbejde benhårdt for at yde samme flotte niveau.”

Cheftræner Bo Thomsen forsøger da heller ikke at løbe fra favoritværdigheden, men kalder ”respekt for modstanderen” for nøgleord til weekendens kamp. Trænerteamet på den anden bænk er da heller ikke hvem som helst. Cirka 500 kampe i den bedste danske række og en håndfuld landskampe, kommer de to herrer, Søren Pedersen og Chris Sørensen, op på tilsammen – og det vidner alt andet end lige om nogle, der har et og andet med i rygsækken. 

”Det er klart, at vi er favoritter og den værdighed skal vi også leve op til. Men vi er jo ikke ene om, at vil have de point der er på spil. De (Pedersen og Sørensen) skal nok få mange flere point ud af det Randers-hold, når de lige får en fornemmelse af niveauet i rækken og tid til at implementere deres løsninger i deres trup. Men vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan, for at det ikke bliver i denne weekend,” slutter Thomsen.

Kampen spilles i Holstebro Idrætspark på søndag d. 17/9 kl. 13.00.