Thomsen: Det bliver en svær udebanetur

29. september 2017
9cbf1d_bd251ff7d07048aa804409acb5fa64c4_mv2__1_

Selvom Holstebro Boldklubs Danmarkserie-hold på nuværende tidspunkt topper puljen, bliver lørdagens kamp mod puljens nr. 6 ikke for sjov, ifølge cheftræner Bo Thomsen:

'Lystrup er ikke noget nemt hold at spille imod. De har et godt organiseret hold med en dygtig og rutineret træner i Robert Sørensen i spidsen. Lystrup har haft en down-periode i de første runder, men kigger vi på øjebliksbilledet, har både Lystrup og HB hentet 7 point i de seneste tre runder. Det er også på det niveau, vi ser Lystrup -  de er noget bedre end deres nuværende placering giver indtryk af.'

Holstebro Boldklub har for alvor fået gang i målscoringerne i de seneste kampe. Både Sebastian Lau og frisparks-specialisten Mikkel Petersen, burde møde op i Aarhus-forstaden med selvtilliden i top, og Thomsen lover da også, at de begge får mulighed for at fortsætte deres fine form.

'Ligesom vi bruger øjebliksbilleder, når vi kigger på den kommende modstander, gør vi det også, når vi vælger de 11 spillere, der skal spille den kommende weekend. Her er de to nævnte da nogle af dem, der er svære at komme udenom. 

Lau har holdt det niveau, som hans talent lover i en god periode. Han er super ærgerrig, og han hugger på alt hvad der rører sig for tiden, og så viser han at målnæsen ikke fejler noget. Han befinder sig bare i de rigtige steder mange gange.

Mikkel er tilbage i startopstillingen efter at have været på bænken i et par kampe. Han har været offer for, at der er ekstrem konkurrence om netop de pladser han kan spille. Men 3 mål på to indhop, heraf to direkte på frispark, gør selvfølgelig at han er lidt nemmere at få øje på. Han skal ind og bringe den aggression og energi, som han altid er garant for på træningsbanen.

Vi har dog mange i truppen, der vender næsen den rigtige vej, og af samme grund tør vi også have forhåbninger om, at vi putter et par stykker ind i lørdagens kamp' slutter cheftræneren.

Kampen sparkes i gang på Lystrup Idrætsanlæg lørdag d. 30. september kl. 13.