Formstærkt opgør i Viborg

20. november 2017
9cbf1d_8a9432e366a2459188c83272ec615102_mv2(1)

Det er to hold, der for alvor har fundet formen, der tørner sammen lørdag kl. 13.00 i Viborg.

Topholdet fra Holstebro er ubesejret de seneste syv kampe, og værterne fra Viborg har i de seneste fire opgør taget 10 point fra hhv. puljens nr. 2, 3, 4, og 5.

Holstebro's cheftræner Bo Thomsen, har på trods af hjemmeholdets gode form ikke tænkt sig at ændre noget, i forhold til weekendens kamp.

‘Vi er ikke et hold, der kan skrue op og ned for blusset alt efter hvem vi møder. 

Vi mødte også et stærkt AaB-hold, der havde selvtilliden i top i sidste weekend, og den kamp viste med al tydelighed, at der ikke findes nemme kampe. Jeg ved at spillerne har stor respekt, uanset hvem vi møder, og det er også sådan det skal være. Vi spillede 1-1 i det seneste opgør imod Viborg, og de gav ingen anledning til, at vi kan tillade os at undervurdere dem. Det bliver endnu en svær kamp, men vi vil som altid gå efter de tre point indtil sidste fløjt.’

HB måtte i sidste runde undvære den småskadede topscorer Sebastian Lau, men han er med i truppen igen til weekendens kamp. Det samme er Per Lauge, der har været ude de seneste uger.

‘Det lysner heldigvis på skadesfronten. Emil Laursen er også ved at være klar til 90 minutter igen, og det skærper naturligvis konkurrencen internt. Vi har brug for alle mand, hvis vi skal holde fast i toppen, og det har vi også vist den seneste tid. Vi har en rimelig lang skadesliste, men de der er kommet ind fra sidelinien, har bare leveret det vi forventede, og måske også mere til. Det er et resultat af et godt træningsmiljø, og en klubånd hvor alle har lyst til at levere for holdet', slutter cheftræneren.