Thomsen: Vi skal spille for at vinde

27. oktober 2017
9cbf1d_db3ff718647747a59b74a66d3f55abe4_mv2

Endnu et topopgør venter i Holstebro Idrætspark på søndag d. 29 oktober, når Vejgaard Boldklub kommer på besøg.

Det første opgør imellem de to førerhold havde dog ikke meget topopgør over sig, men det forventer assistent træner, Steen Gravgaard, der bliver denne gang:

‘Der er løbet noget vand igennem åen siden det seneste opgør, og begge hold har taget store skridt på de to måneder. Vi kæmpede lidt med at få spillet til at rulle, i de første kampe af sæsonen og det var mere fight end poleret fodboldspil, vi tog vores point hjem på. Der er sket meget siden, og jeg er sikker på at begge hold hungrer efter at få de 3 point på kontoen igen, hvilket er et fint udgangspunkt for en god fodboldkamp.

De seneste par uger har dog været hårde ved de to tophold, og har kun kastet et enkelt point af sig for begges vedkommende. Forklaringen herpå er umulig at pege præcist ud, men cheftræner Thomsen har et par bud:

‘For det første har vi jo mødt et par hold, der har været godt kørende, og de har læst os rigtig godt. Vi har i kampens hede kæmpet lidt med at finde de nødvendige løsninger, og så er det en nødvendighed, at have skarpheden i de svære kampe og den har vi manglet.

Man kan måske også have et indtryk af at frygten for at tabe, er blevet større end viljen til at vinde, og ér det tilfældet, skal vi dræbe det hurtigst muligt. Det er så langt væk fra det udtryk, som Steen og jeg står for. Vi skal spille for at vinde hver gang, og det er også der, vi rammer vores topniveau'.

Vi håber på at Thomsen & Co får hul på bylden og endnu engang leverer underholdning på højt niveau.