Hovedsponsor:

U19 mester vandt 3 - 0 ude over FLUIF

8. juni 2013

1. juni. Holstebro Boldklub U19 Mester vs. FLUIF

Kampens resultat: 3 – 0 (1 - 0) (2 – 0)

1 – 0 Mathias Munch

2 – 0 Oliver Vangskilde

3 – 0 Kris Esbersen

Kampens spillere: Casper Ostersen

Holdet:   Mads Olsen Kristoffer Esbersen   Emil Kobberup Mathias Munch   Jannick Bennedsgaard Mikkel Dalby    Rasmus Aagaard Nicolai Van Putten   Martin Bak Jannick Bennedsgaard Casper Ostersen Oliver Vangskilde Mike Refsgaard

Efter at Skive og Viborg delte point onsdag aften. Kan vi selv afgøre om vi skal vinde puljen. Det kræver 4 sejre på stribe. Første skulle være ude mod FLUIF, som vi vandt 4 – 3(med stort besvær) over i den første kamp.

Vi starter kampen med at have styr på sagerne. Vi har bolden hele tiden, dog spiller vi den ikke hurtigt nok rundt, samtidig med at FLUIF stod langt og kompakte til bage på banen. Det betyder at vi ikke får til spillet os de store chancer, men får til gengæld sendt mange indlæg mod deres mål. Rasmus Aagaard kommer godt ind i kampen og laver flere gode gennembrud. Han kommer alene igennem 3 gange uden dog at få scoret. Den første er dog den største, da Han har en helt fri Kristoffer Esbersen foran et tomt mål, men vælger trods det at afslutte selv. Rasmus er dog halvlegens højdepunkt, da han med gode driblinger driver gæk med vores modstander. Det resulterer da også i 2 gule kort, da han bliver nedlagt 2 gange. Vi får dog ikke rigtigt udnyttet vores overtal. Herefter er det Van Putten som brænder en kæmpe chance efter hjørnespark. Han header desværre bolden forbi målet i stedet ind i målet. Første scoring kommer dog også efter, at Mathias Munch Tackler sig igennem 3 – 4 mand og derefter hugger bolden i kassen til 1 - 0 med et fint langskud. Rasmus Aagaard vrider herefter rundt på foden og må desværre udgå kort før pausen.

2. halvleg bliver det samme billede som første. Vi er totalt dominerende uden dog at spille os igennem til åbne scoringschancer. Mads Olsen kører igennem gang på gang i højre side, men desværre er indlæggene for upræcise. Oliver Vangskilde Score målet til 2 – 0 på et hovedstød, efter et præcis indlæg fra Martin Bak. Oliver kom ind til starten af 2. halvleg og gjorde en rigtig god figur. Målet til 3 – 0 blev sat ind af Kris Esbersen, som ellers havde været usynlig hele kampen. Han score efter en solotur på venstrekant, hvorefter han kanonere bolden ind med venstrebenet uden chance for deres keeper. Mathias Munch så ud til at blive dobbelt målscore, da han får en bold skråt tilbage i målfeltet, men hans afslutning bliver desværre reddet af overlæggeren.Vores defensiv havde en stille dag på kontoret, men var sikre i alle deres indgreb. FLUIF har dog også kun en afslutning på mål hele kampen og det siger vist alt.

Det var dog en svær opgave, at skulle udpege kampens spiller. Der var ikke rigtigt nogen, som skilte sig ud gennem hele kampen. Mads Olsen var dog med i opløbet pga. hans store arbejdsindsats og mange gennembrud, men indlæggene manglede ofte kvalitet. Emil Kobberup spiller også en fejlfri kamp, men med kun en redning var det også en billig baggrund. Så valget blev Casper Ostersen, som spillede en fin kamp i det midterste forsvar. Hans indgriben og opspil sad lige i skabet, samtidig med at han tager dirigent stokken og tør kommunikere. Dog var Caspers valg også på et billigt baggrund, da der ikke var så meget at lave i den ende af banen. Det er dog dejligt at have Casper klar igen, da han hele året har døjet med skader. Det startede med en brækket tå og derefter har det ellers været den ene følgeskade efter den anden.   Trænerteamet var dog glad for de 3 point, som var særdeles velfortjent efter denne kamp. Det var også glædeligt, at vi holdte nul for anden kamp i træk. Vi er ubesejret i 6 kampe i træk og skal bare have 3 sejre mere for at ende som nummer 1. Selv efter disse positive toner, må vi ned på jorden igen. For skal vi vinde de 3 næste kampe skal noget over det niveau, som spillede i dag. Både farten i vores spil og aggressiviteten i vores presspil skal vi have hævet inden mødet med Herning Fremad Mandag aften.

Næste kamp er mandag d. 10. juni ude hjemme mod Herning Fremad. Kampen starter kl. 19.00.

Vel mødt!